Op locatie

Fotograferen op locatie is geweldig, een uitdaging en altijd weer verrassend. Je bent volledig afhankelijk van externe factoren zoals het weer en de locatie. Fel zonlicht of juist die zwaarbewolkte dag, harde wind of een bui tussendoor. Wanneer ik bij mensen thuis kom is de locatie voor mij ook nog eens onbekend. Het aanpassen aan situaties maakt het juist enorm leuk om op locatie te fotograferen.

In België hebben we vier seizoenen met alle 4 hun eigen “specialiteiten”, kleur en sfeer. Dat, in combinatie met de omgeving, maakt dat je het hele jaar door unieke foto’s kunt maken. In de weien, bloemenvelden, tijdens zonsondergang, gooiend met herfstbladeren, tot de knieën in het slijk, klimmend in bomen in het bos, …

Op locatie foto’s nemen is aangenaam omdat het vrijer aanvoelt dan in een studio. Je kan tijdens de shoot gerust wisselen van kledij.

Newborn

De shoot duurt tussen de 60 en 90 minuten.

De digitale bestanden worden enkele dagen later naar jullie verstuurd in hoge resolutie.

Vanaf € 135,00

(plus € 35,00 verplaatsingskosten binnen groot Antwerpen)
Indien u wenst kan u tijd bijkopen aan € 35,00 per half uur.

Zwangerschap
Zwangerschap
Zwangerschap

Dat willen wij ook wel eens doen…

Jullie worden begeleid. Van begin tot eind.
Met een korte gezellige babbel zorgen we ervoor dat je kind binnen de tien minuten geheel ontspannen is. De magie tussen fotograaf en model(len) is van groot belang. Laat ons hier nu net heel sterk in zijn.