Op locatie

Fotograferen op locatie is geweldig, een uitdaging en altijd weer verrassend. Je bent volledig afhankelijk van externe factoren zoals het weer en de locatie. Fel zonlicht of juist die zwaarbewolkte dag, harde wind of een bui tussendoor. Wanneer ik bij mensen thuis kom is de locatie voor mij ook nog eens onbekend. Het aanpassen aan situaties maakt het juist enorm leuk om op locatie te fotograferen.

In België hebben we vier seizoenen met alle 4 hun eigen “specialiteiten”, kleur en sfeer. Dat, in combinatie met de omgeving, maakt dat je het hele jaar door unieke foto’s kunt maken. In de weien, bloemenvelden, tijdens zonsondergang, gooiend met herfstbladeren, tot de knieën in het slijk, klimmend in bomen in het bos, liggend in het al dan niet hoge gras,… Let wel dat het weer soms een grote spelbreker kan zijn. Meestal nemen we een weekje van te voren weer even contact met mekaar op om te zien hoe de weersomstandigheden zich gaan voordoen.

Op locatie foto’s nemen is aangenaam omdat het vrijer aanvoelt dan in een studio. Je kan tijdens de shoot gerust wisselen van kledij.

Newborn

De shoot duurt om en bij de 90 minuten. We gaan op verschillende plaatselijke locaties de nodige foto’s maken. Samen zoeken, samen vinden…. Neem alvast enkele kledingstukken mee.

De digitale bestanden worden enkele dagen later naar jullie verstuurd in hoge resolutie met “we transfer“.

€ 195,00

(plus € 35,00 verplaatsingskosten binnen groot Antwerpen)
Indien u wenst kan u tijd bijkopen aan € 45,00 per half uur.

op locatie
op locatie
op locatie
op locatie
op locatie
op locatie
op locatie
op locatie
op locatie
op locatie
op locatie
op locatie
op locatie
op locatie
op locatie

Dat willen wij ook wel eens doen…

Jullie worden begeleid. Van begin tot eind.
Met een korte gezellige babbel zorgen we ervoor dat je kind binnen de tien minuten geheel ontspannen is. De magie tussen fotograaf en model(len) is van groot belang. Laat ons hier nu net heel sterk in zijn.