Zwangerschapsevolutie

Bij de zwangerschapsevolutie shoot is het de bedoeling dat men 5 keer voor de bevalling naar de studio komt om de evolutie van de buik vast te leggen. In samenspraak met u leggen we een aantal datums vast. Deze opnames duren telkens een kwartier tot een half uurtje. Binnen en buiten bijna…. Ook komt men na de bevalling zo snel mogelijk, liefst de eerste 2 weken na de bevalling, naar de studio om dan de newborn shoot te doen. De digitale bestanden worden bij ons bewaard en zullen na de newborn shoot naar u toegestuurd worden. We maken een collage zoals u hier kan zien, van al de opnamemomenten.

Zwangerschapsevolutie
Zwangerschapsevolutie
Newborn

Behalve de Newbornshoot, duurt de buikfotoshoot een klein half uurtje. Of u brengt telkens dezelfde outfit mee, of u past uw outfit telkens aan. Die keuze ligt bij u. Het is eventjes een opdracht om u 5 keer vrij te maken om langs te komen, maar achteraf zal u zo blij zijn dat u dit gedaan heeft.
De digitale bestanden worden enkele dagen later naar jullie verstuurd met “we transfer” in hoge resolutie.

€ 395,00

Unieke ervaring, al die verschillende buiken…

U wordt begeleid. Van het begin tot het einde van de shoot.
Met een korte gezellige babbel zorgen we ervoor dat u binnen de tien minuten geheel ontspannen bent. De magie tussen fotograaf en model is van groot belang. Laat ons hier nu net heel sterk in zijn.