Spaghettismash

Bij de spaghettismash fotoshoot maken we grappige en lieve foto’s van jullie kindje met zelf meegenomen grote pot spaghetti. (Voor een meerprijs kunnen we ook lekkere spaghetti maken). De foto’s die hieruit komen zijn gewoon heel cute en creatief. Je kunt ze gebruiken voor uitnodigingen voor bijvoorbeeld de 1ste verjaardag van je kind, maar de mooiste foto staat ook super leuk als poster in huis aan de muur. Niet alles hoeft zo serieus te zijn toch?
We bespreken samen vooraf wat jullie juist wensen. Misschien hebben jullie wel enkele voorbeelden bij?
Je kan tijdens de shoot gerust wisselen van kledij.

De shoot duurt tussen de 30 en 60 minuten. U mag zelf een taart meebrengen. Wij kunnen ook een taart laten maken. Deze taarten worden speciaal voor onze fotoshoots gemaakt en zijn trouwens overheerlijk. U mag de taart na de fotoshoot meenemen om thuis na te genieten.

De digitale bestanden worden enkele dagen later naar jullie verstuurd met “we transfer” in hoge resolutie.

€ 175,00

Indien u wenst kan u tijd bijkopen aan € 45,00 per half uur.

Een cakesmash fotoshoot kan ook locatie. Bij u thuis of ergens anders. Voor deze verplaatsing binnen de provincie Antwerpen, wordt een bedrag van € 35,00 aangerekend. Buiten de provincie Antwerpen gelieve contact op te nemen i.v.m. de verplaatsingsvergoeding.

Cakesmash
Cakesmash
Cakesmash
Cakesmash
Cakesmash

Dat willen wij ook wel eens doen…

Jullie worden begeleid. Van het begin van de shoot tot op het einde. Niet alle kindjes zijn even enthousiast om met hun handjes in de heerlijke pasta te kneden. Geen stress, wij hebben daar de trucjes voor.
Met een korte gezellige babbel zorgen we ervoor dat je kind binnen de tien minuten geheel ontspannen is. De magie tussen fotograaf en model is van groot belang. Laat ons hier nu net heel sterk in zijn. Laat de pasta maar komen….