Model

Model fotografie… Thuis waarschijnlijk al enkele keren geprobeerd om wat knappe foto’s te maken? Maar telkens kom je in moeilijke situaties terecht, want hoe poseer ik nu het beste?? Moet ik lachen of stoer kijken? Of eerder uitdagend? Waarom staat dat rek mee op de foto? Het is hier te donker…. Allemaal ongemakken waarover je jezelf geen zorgen hoeft te maken bij ons. We zorgen voor een optimale sfeer van ontspanning. Ben je een ervaren model of wil je de eerste stappen zetten in het modellenwereldje? Ideaal om je eerste portfolio te laten maken of om hem te vernieuwen. Op een tijdspanne van een jaar kan er veel gebeuren wat het uiterlijk betreft. We bespreken samen vooraf wat jullie juist wensen. Misschien hebben jullie wel enkele voorbeelden bij? Je kan tijdens de shoot gerust wisselen van kledij.

Newborn

De shoot duurt om en bij de 90 minuten. Breng zeker wat attributen mee zoals sjaals, hoeden, zonnebril…. Er kan indien u dit wenst ook iemand voor de make-up komen, maar dat zit niet mee in de prijs.

De digitale bestanden worden enkele dagen later naar jullie verstuurd met “we transfer” in hoge resolutie.

€ 175,00

Indien u wenst kan u tijd bijkopen aan € 45,00 per half uur.

Een model fotoshoot kan ook locatie. Bij u thuis of ergens anders. Voor deze verplaatsing binnen de provincie Antwerpen, wordt een bedrag van € 35,00 aangerekend. Buiten de provincie Antwerpen gelieve contact op te nemen i.v.m. de verplaatsingsvergoeding.

MODEL
MODEL
MODEL
Model
Model
Model
Model
Model
MODEL
MODEL
MODEL
MODEL
MODEL
MODEL
MODEL
MODEL
MODEL
MODEL
MODEL
MODEL
MODEL
even chillen
Miss??
Mister??
MODEL
handen in de haren
even teasen
MODEL
jong geleerd....
MODEL
MODEL
MODEL
woman in red
a bitch? who?
MODEL

Model fotografie… Dat wil ik ook wel eens doen…

Ideaal om je eerste stappen te zetten in de model fotografie. We bezorgen je een mooie portfolio. Ideaal om je portfolio een “boost” te geven. Je wordt begeleid. Van het begin tot het einde van de fotoshoot.
Met een korte gezellige babbel zorgen we ervoor dat je binnen de tien minuten geheel ontspannen bent. De magie tussen fotograaf en model is van groot belang. Laat ons hier nu net heel sterk in zijn. Laat de shoot maar beginnen….